Ons bedrijf is gesloten van 20-12-2019 tot 02-01-2020. Bestellingen zullen tot die tijd niet verwerkt worden en onze klantenservice is gelimitteerd bereikbaar.

Language
Nederlands English Deutsch Français Español

Welkom bij Horti-Innovations BV

Top

Zoom

Details

Herkenbaar? U koopt een potje kruiden bij de groentezaak of supermarkt, knipt er enkele takjes af en zet deze vervolgens op een schoteltje in het keukenraam. Enkele dagen later is er vaak niets meer van over.

De Horti-Herb is ontwikkeld om potjes kruiden gezond en fit te houden tijdens het verblijf in supermarkten, groentewinkels, theehuizen en restaurants. Door de compacte bouw neemt de Horti-Herb weinig vloeroppervlak in en er passen maar liefst 16 standaard kruidenpotjes op een laag. De energiezuinige LED- verlichting met uitgekiend spectrum, plus een laagje water in de watertray, zorgen ervoor dat de kruiden in de groei, en dus in leven blijven.

Afhankelijk van de gewenste toepassing kunnen er een of twee led units in de Horti-Herb worden geplaatst. Bij een lang verblijf en meermalige oogst, zoals in theehuizen en restaurants, is een hogere lichtintensiteit wenselijk en zijn twee led units per laag aan te raden. Bij groentezaken en supermarkten met een hoge omloopsnelheid is het voldoende om met een led unit per laag te werken.

Voordelen voor de verkopers van de kruiden: Naast een leuke presentatie van de potjes is er veel minder uitval van de zwakkere kruiden soorten. Denk onder andere aan basilicum, selderij en koriander. Ook zullen de kruiden langer houdbaar zijn bij de consument, wat herhaalaankopen zal stimuleren.

Voordelen voor de gebruikers in restaurants en theehuizen: Het meermalig oogsten van kruiden is nu mogelijk op een klein oppervlak met een mooie presentatie. Als de Horti-Herb te klein is of U wilt een volautomatisch kweeksysteem raden we onze Horti-Grow aan.

Schrijf je eigen recensie

U recenseert: Horti-Herb

Hoe heeft u dit product gewaardeerd? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Klantenbeoordeling

Productlabels

Gebruik spaties om verschillende labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (') voor zinnen.