Ons bedrijf is gesloten van 20-12-2019 tot 02-01-2020. Bestellingen zullen tot die tijd niet verwerkt worden en onze klantenservice is gelimitteerd bereikbaar.

Language
Nederlands English Deutsch Français Español

Welkom bij Horti-Innovations BV

Top

Zoom

Details

De ECC42 is een ergonomische uitvoering van de ECC32 waarmee u vier Deense karren of CC containers in twee rijen van twee stuks aan elkaar koppelt.

Het koppelstuk is gemakkelijk tussen de staanders te plaatsen en ook te verwijderen door middel van het handvat dat is gemonteerd. De karren zullen door het gebruik van de ECC42 minder snel slingeren ten opzichte van de ECC32 en de ECC22. Het koppelstuk dient geplaatst te worden aan de karren die volgen met de zwenkkant van de Deense kar of CC container aan de voorkant. De scharnierende haak wordt geplaatst tussen de rechter staander van de linker kar in de voorste rij.

Het koppelstuk kan goed gebruikt worden bij brede bochten. Wanneer er scherpe bochten gemaakt moeten worden is het koppelstuk ongeschikt.

De ECC42 koppeling is eventueel te voorzien van een trekhaak koppeling inplaats van een haak, zodat de Deense karren of CC containers als een aanhanger gekoppeld kunnen worden.

Voor meer informatie over het ECC42 koppelstuk of onze andere koppelstukken kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

Schrijf je eigen recensie

U recenseert: ECC42

Hoe heeft u dit product gewaardeerd? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Klantenbeoordeling

Productlabels

Gebruik spaties om verschillende labels te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (') voor zinnen.